Leos sida

Välkommen till min värld!

Kat(t)astrof!

Kategori: Allmänt

Som ni vet så har det ju snöat jättemycket de senaste dagarna vilket har resulterat i väldigt djup snö. Zorro, som är ute på nätterna, brukar smita in i utrymmet under garaget där det är lite varmare. Han brukar alltid komma som en raket när mamma eller pappa visslar på honom men idag syntes han inte till. Mamma visslade flera gånger utan att han kom och när pappa kom hem visslade även han men ingen Zorro kom. Till slut gick pappa ut och då såg han att det drivit så mycket snö vid garaget att Zorro inte kunnat ta sig upp. Han stod där nedanför och gnällde och hade trampat upp en egen liten stig därnere i frustration över att inte komma sig upp. Så pappa fick kliva i snö upp till knäna för att få tag i honom och bar sen upp honom till lägenheten. Han fick extra god mat sen när han kom in.

Mamma, som alltid har nåt pyssel på gång, gjorde en lampa till mig idag. Den ska jag nog få ha i mitt framtida rum i huset.

Kommentarer

  • Matilda säger:

    Men åååh, lilla Zorro :-(



    Men så läcker lampa, så cool! Bra jobbat hörrni :-) Vilken tur du har Leo som får en sån fin lampa.

    2009-02-09 | 22:43:34
    Bloggadress: http://ebba.doggyblogg.se
  • Sara säger:

    Oj vad din mamma är duktig på att göra fina saker till dig Leo! Jättefin lampa!



    Stackars Zorro, ingen rolig upplevelse!



    Kram på er!

    2009-02-10 | 08:39:53
  • mormor säger:

    Tur att Zorro klarar strapatser! Det blir kul när ni kommer på torsdag. Rasmus längtar och då får du leka med honom på fredag.Han skickar kramar.

    2009-02-11 | 09:12:41

Kommentera inlägget här: