Leos sida

Välkommen till min värld!

Före och efter

Kategori: Huset

Här kommer lite bilder på hur vi har förändrat lite grejer i huset.

 Allrum före
 Allrum efter


 
Med lite väggdekorationer blir saker och ting lite roligare. Så småningom ska bänkskivan bli svart. Här får jag nya blöjor varje dag!

 
Från brunt och beige till svart, beige/guld och turkos. Pappa tycker att turkos är lite för "skrikig" färg. Det tycker inte mamma. Men det turkosa kan ju alltid bytas ut mot en annan färg! Det funderas även på att byta klädsel på soffan till en ljusare färg. Glasbordet kommer att bytas ut till ett mindre och elipsformat bord för att ge mer utrymme.
 
Taket målades vitt (från nikotingult, usch), taklampan byttes till en "kristallkrona", gardiner syddes och en hyllstege monterades. Handuksstången blev i rostfritt i stället för trä och mattorna svarta istället för beige.

Man kan tro att mamma gillar svartvitt men egentligen så tycker hon mer om naturfärger som brunt, beige och gräddvitt. Men eftersom köket och allrummet har dessa färger gissade hon att det skulle bli "too much" att ha det överallt. Vad tycker ni?

Kommentarer

  • Hanna och Henrik säger:

    Jag tycker att det har blivit riktigt fint. Var har mamma hittat väggdekorationerna vid skötbordet? Var har ni hittat "stegen" inne i badrummet? Nyfiken.

    Vi är förresten sugna på att komma och hälsa på hela familjen nästa vecka! Vi hör av oss!



    /KRAMAR

    2009-07-21 | 22:24:37
  • Mamma Jessica säger:

    Väggdekorationerna är från IKEA. Fanns även i guldfärgat. Stegen är beställd från ELLOS. Finns liknande på möbelaffärerna men är då ungefär tre gånger så dyr (och hälften så snygg) :)



    Kom gärna förbi! Magnus har ju börjat jobba igen så det är bara jag och Leo som är hemma på dagarna förutom när jag jobbar förstås. Men eftermiddagar och helger är vi ju hemma allihop!

    Hör av er!

    KRAM!

    2009-07-22 | 09:25:49

Kommentera inlägget här: