Leos sida

Välkommen till min värld!

Grattis!

Kategori: Allmänt

Efter att mamma stått och hoppat framför TV:n i nervositet över lördagens finaltävling var det äntligen färdigt att Hans Brettschneider från Skellefteå vunnit Robinson. Stort grattis och helt solklart den bästa Robinsonvinnaren hittills!


Sömn

Kategori: Allmänt

Sömn är väldigt viktigt. Sover man inte så blir dagarna så jobbiga. Ibland har jag dock lite svårt att somna och snurrar runt i min säng. Jag skriker inte utan ligger (snurrar) tyst och snällt i min säng. Ibland drar jag i min speldosa så att jag får något att slumra in till. Men ibland kan det bli lite fel. Att jag liksom somnar i farten...


Pst...här ser ni också spjälskyddet som mamma har sytt. Gör ju inte så mycket nytta kan man tycka...Men fint blev det ju.

Amla

Kategori: Allmänt

Idag efter dagmamman åkte vi till Ursviken för att hälsa på Peter och Mia och deras lilla bebis Alma som jag kallar för Amla. Vi träffades ju redan i kyrkan på julafton så vi känner ju varandra lite grann redan. Jag är faktiskt jätteduktig på att vara försiktig med bebisar och strök henne på håret och på kinden. Givetvis fick hon även några pussar av mig också. Hoppas vi ses snart igen och att jag då är lite piggare och gladare...


Pyssel

Kategori: Pyssel/Inredning

Mamma har kommit i nåt slags pyssel-il (igen). Nu är det dags för en taklampa som ska hänga i mitt rum som en del av mitt djungeltema. Den är inte riktigt färdig än men så här ser den ut så här långt.

Haiti

Kategori: Allmänt

Som alla vet har ju katastrofen på Haiti drabbat hundratusentals, miljontals människor. Gör som vi och skänk pengar för att hjälpa till! Klicka på respektive bild för att gå vidare.


I love Tradera

Kategori: Shopping

Eller rättare sagt mamma loves Tradera. Dessa har budats hem den sista tiden: Bruna mysbrallor från Me & I

Byxor i orange, även dem från Me & I
Tröja med dinosaurier (Me & I)

En sprillans ny fleecefilt med en groda på köpet!

Och turkosa byxor från...gissa... Me & I.

Men nu blir det inget mer på ett tag...säger vi.

Pratkvarn

Kategori: Allmänt

Min dagmammas man Kurt (även kallad Kutt) undrade idag om jag någonsin är tyst. Han tror inte att jag är tyst ens när jag sover för jag pratar konstant. Och pratar jag inte så sjunger jag. Och sjunger jag inte så gör jag olika ljud. Men det är ju så när man har upptäckt talandets konst, då finns det liksom ingen hejd. Så Kutt får nog acceptera att jag aldrig är tyst för så lär det nog fortsätta.

Färdigt!

Kategori: Pyssel/Inredning

Äntligen är mamma färdig med målningen i mitt rum! Det har ju varit så spännande med alla färgburkar och penslar och att se hur allt tagit form. Vi får väl se hur länge jag kan hålla mig från att själv rita på väggen...Sakta men säkert...

Kategori: Pyssel/Inredning

Mamma kommer närmare och närmare slutet på min väggmålning. Jag tycker det är jättespännande och vill hela tiden känna på allt och pratar ofta om apan.

Psst...

Kategori: Pyssel/InredningDet översta trädet finns att köpa på Mikabo i Skellefteå. För 3500:-. Så man kan väl säga att mamma sparade in en hel del på sitt pysslande :)

Nya uttryck

Kategori: Framsteg

Jag är ju som sagt en väldigt pratsam kille och det kommer ganska roliga saker ur min mun, enligt mamma och pappa. Här kommer några smakprov.

Krasch: Sas senast idag när pappa körde fast med skotern.
Maka till: När något är extra gott så vill jag smaka lite till.
SAAB. Usch! : Som jag berättat tidigare är jag nu omprogrammerad att inte tycka om SAAB.
Heja kåkå : Heja AIK!
Tooort: När något är väldigt stort så visar jag med händerna över huvudet.
Akta tårna: Sägs så fort vi gör något spännande, typ öppnar ugnsluckan.
Beemoll: Ett försök att säga "Beemer" = BMW
Aj! : Jag vet inte riktigt när man ska använda ordet aj så jag säger det mest hela tiden.
Kolla bajs, mycke bajs : Behöver ingen närmare förklaring.
Mäh! Båtta! : När något försvunnit eller när jag inte hittar det jag söker.

Leos lekland

Kategori: Utflykter

Leos lekland har ju öppnat här i Skellefteå och häromdagen besökte vi det för allra första gången! Det var förstås jättekul men supermycket folk! Det blir nog fler besök dit!

Väggmålning

Kategori: Pyssel/Inredning

Nu har mamma börjat med väggmålningen i mitt rum. Men det blir inte en hel vägg utan mer som en väldigt stor tavla. Hoppas det blir fint!

Hjärntvätt

Kategori: Allmänt

Sedan urminnes tider har Marklunds familj kört SAAB. Mamma har knappt kört någon annan bil än SAAB förrän hon träffade pappa. Morbror kör SAAB och morfar och mormor har en SAAB. Vi kör BMW. Behöver det sägas att vi får pikar om det så fort vi träffas? Att vi borde köpa en riktig bil osv. Moster har  till och med lärt mig att säga SAAB vilket har stört pappa lite grann. Så nu när någon säger SAAB säger jag: USCH! Pappa fnissar i smyg.

2009

Kategori: Allmänt

Här kommer glimtar från det gångna året!

Vänner!


Stora händelser!


Fyllde 1 år!

Började gå!


Vann fototävling och fick gratis blöjor! (Inte för denna bild dock) Flyttade till hus!
Började hos dagmamma Lilian.

Började gå på pottan (men funkar inte lika bra hemma som hos dagmamman)

Nya intressen!

Måla tavlor

Plocka (äta) bär.

Matlagning

Friluftsliv
Gott Nytt År!

Kategori: Allmänt