Leos sida

Välkommen till min värld!

Uppdatering

Kategori: Utflykter

Här kommer lite bilder från de veckor som har gått.

Vi startade i Granbergsträsk hos farmor och farfar där jag även fick träffa mina kusiner från Stockholm, Jakob och Sofia. Och självklart faster Anki.Sen åkte vi vidare ner till Järnäsklubb och mormor och morfar.


För att sen åka ner till Stockholm och hälsa på några kompisar till mamma och pappa. Lärde känna Malou, som jag kallar "Malonen".Vi tillbringade en dag på Skansen vilket var otroligt roligt!


Sen väntade bröllopsfest i Granbergsträsk.

Maria (pappas kusin) och Carl gifte sig i Stockholm tidigare i sommar men vill ha en extra fest för oss här uppe.


Nästan alla tremeningar på pappas sida var samlade.


Av pappas morbror Rune fick jag smaka godis och så fort jag ser Rune nu så säger jag "godis".

Liten paus

Kategori: Allmänt

Vi befinner oss i Stockholm för tillfället och vi kommer förmodligen att vara jätteupptagna nu några dagar framöver. Lovar att uppdatera så fort vi kommer hem med många bilder! Kram tills vidare!

Senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Ursäkta dröjsmålet men har varit lite upptagen som ni kan se.


Besök på 4H-gården Lyckan där jag blev halvt ihjälskrämd av ett får som bä-ade lite högre än vad jag hade väntat mig. Men getterna var tysta, som tur var.


Tillbringade några dagar hos farmor och farfar i Granbergsträsk, helt utan mamma och pappa. Men det gick hur bra som helst. När de hämtade mig grät jag i säkert 20 minuter i bilen för att jag inte ville åka därifrån...


Byske Beach tillsammans med familjen Oreskovic (som tyvärr inte kom med på bild). Det blåste halv orkan men jag och Ella badade och lekte tills vi skakade.


Idag har vi haft besök av Anders och Ida från Umeå. Det har varit jättevarmt idag så vi sprang mest omkring nakna, sprang i vattenspridaren, drack saft och åt glass. En toppendag alltså!


Den nya leksaken som jag älskar!


Titta vilket tjusigt konstverk jag gjorde på väggen i det nytapetserade datarummet. Mamma och pappa blev dock inte så nöjda. Konstigt. Ser de inte hur vackert det är?