Leos sida

Välkommen till min värld!

Synd om mig

Kategori: Allmänt

Jo det är faktiskt synd om mig nu. Jag har haft feber i flera dagar utan att egentligen vara förkyld och jag har dessutom fått flera blåsor i munnen som gör att jag knappt vill äta. Är helt slut men orkar busa med Tova emellanåt. Hon har förresten börjat gå så nu är det bara att passa sig...

Påsk

Kategori: Allmänt

Påsken i år blev lite jobbig för min del. Jag hade feber i stort sett hela tiden och ville knappt prata med någon. Ville helst vara inne och vila, så klart. Även mamma hade feber så det blev en ganska stillsam helg. Inte förrän dagen vi skulle åka hem blev jag mig själv igen så det var ju lite typiskt. Hur som helst så tyckte jag att det var väldigt mysigt i stugan och roligast var det nog att leka med maggoten. De var mina bästa kompisar...En fick heta Haran(?).


Jag och Haran.


Mamma pimplar.


Väl hemma så fortsatte vi att njuta av det fina vädret.

Tandkontroll

Kategori: Allmänt

Igår så var jag på fyraårskontroll hos tandläkaren. Ewa-Marie (mammas faster) kollade mina tänder och sa att allt såg superbra ut och att vi varit så duktiga med tandborstningen. Jag försökte dra en rövare och sa att jag inte alls åt godis men då protesterade både mamma och pappa... Som tur var fick jag min efterlängtade leksak i alla fall.

Jag har ju även varit på kontroll hos doktorn innan jag fyllde fyra. Då fick jag bland annat balansera på en planka, rita en gubbe, vägas, mätas och testa syn och hörsel. Gick igenom besiktningen alldeles galant.

Nu har jag även slutat äta välling på kvällen och ska nu göra ett försök till att sova utan blöja. Vi försökte i början på året men då valde jag själv att fortsätta med blöja. Kanske går det bättre nu..

Firande i dagarna tre

Kategori: Högtidsdagar


Blev först uppvaktad av släkten.


Sen på själva födelsedagen


Monstertårtan som jag beställt av mamma.Och sen kalas med Nellie, kusin Rasmus och "Stor-Aron". Aron som är hos Lilian är "Lill-Aron". Stor-Aron leker jag väldigt mycket med på gympan.