Leos sida

Välkommen till min värld!

Guldmedaljör!

Kategori: Allmänt

 
Nu är Knatteskutt slut för den här gången och som utlovat så fick vi alla en guldmedalj. Mäkta stolt är jag och även mamma och pappa!
 
Här är hela gruppen med ledarna Jinsi Brettschneider (dotter till Robinsonvinnaren Hans) och Nadja.Vi har haft jätteskoj även om vissa moment har varit mindre roliga än andra. Gillar exempelvis inte att bli jagad. Eller att brottas.
 
 
Idag har mamma varit hemma med oss och vi passade då på att baka lite. För första gången fick jag prova på att göra lussekatter. Tyckte att det var jätteskoj (och gott med deg...)
 

Skolkortet!

Kategori:Hos frisören!

Kategori:Syskonen Ferm

Kategori:Äntligen!

Kategori: Allmänt

Inte är det ofta men ibland så händer det att det skrivs nåt här. Anledningen är ganska enkel, det hinns inte riktigt med mellan jobb, matlagning, nattning, träning, sömn, städning, kompisar, tvättning osv osv. I och för sig så är det där grejer som mamma och pappa gör men det berör ju mig också så... Hur som helst, sen sist det skrevs nåt här så har det väl inte hänt några världsomvälvande saker. Jag har börjat på Knatteskutt! Det är jätteskoj!! Det är en sorts gympa för barn mellan 4 och 5 år där vi får prova på olika grejer; trixa med bollar, leka lekar, redskapsbana mm. Det ska vara 10 gånger och sista gånger kommer jag att få en medalj. Coolt va?!!