Leos sida

Välkommen till min värld!

Mer bilder

Kategori: Allmänt
Brudvals till Metallicas "Nothing else matters"Smurftårta


Familjen Ferm

Kategori: Allmänt

Ja så kan vi kalla oss nu. Mamma och pappa gifte sig i lördags och jag var så himla duktig när jag gick före dem in i kyrkan. Nervöst var det men det gick bra. Ville dock inte gå ut. Ville inte vara med på så mycket kort heller så det här kortet är på mina kusiner. Har ni tur så kanske det kommer nåt mer kort där jag är med men det är inte säkert.


Varmt!

Kategori: Allmänt

Nja kanske inte de senaste dagarna men det har varit väldigt varmt tidigare. +30 har inte varit ovanligt. Och när det är så varmt så måste man bara bada. Och det är väldigt väldigt väldigt roligt! Om det inte syns vad jag gör så hoppar jag. Jag står inte på tå som värsta ballerinan, även om det ser ut så.


Jag får be om ursäkt

Kategori: Allmänt

Men ingen har tid att skriva här just nu. Men det blir bättre så fort mamma och pappa har gift sig. Lovar. Jag har i alla fall spenderat nästan en vecka hos farmor och farfar i Granbergsträsk. Jag har badat, fiskat (och faktiskt fått fisk), ätit Polly som farbror Rune har bjudit på, tittat på hönorna, åkt farmors moppe, spanat på harar och busat. Jag har varit världens snällaste enligt farmor och farfar och de förstår då inte alls vad mamma och pappa pratar om när de berättar om utbrotten jag kan få. Men när mamma och pappa kom för att hämta mig så fick de allt se...

Nedräkning

Kategori: Allmänt

Nu är det inte länge kvar tills mamma och pappa gifter sig. Tror de börjar bli lite nervösa. Det övningsdansas vals, det pysslas och donas och handlas. Idag var mamma till Piteå för att prova klänningen och få den ändrad så den passar henne perfekt. Pappa har inte fått se den än och kommer inte heller att göra det förrän den stora dagen!

Jag är tämligen obrydd och ägnar mesta tiden åt att busa med lillasyster och att prata en massa tokigt!