Leos sida

Välkommen till min värld!

Lycka!

Kategori: Allmänt

Säger till Tova: Du är min allra bästa vän!
Säger sen till mamma: Vilken tur att du släppte ut en bebis!

Julafton

Kategori: Högtidsdagar


I väntan på tomten myste jag med mitt kusinbarn Hailey, som jag strök på kinden och pussade så att hon skulle somna i min säng. Jättefin var hon! Tyckte att det var väldigt tur att vi fick låna en bebis då vi inte har någon egen.


Men till slut så kom tomten. Jag fick dock ropa in honom då han sa sig vara på väg till ett annat hus. Jag fick en hel massa paket. Böcker, spel, badleksaker, duplo-bilar och traktorer mm mm. När tomten skulle gå så fick jag välja mellan att ge honom en kram eller en high five. Valde inte kramen men sa "tack tomten, jag har längtat efter dig" och gjorde high five med honom. Hoppas han kommer tillbaka nästa år igen!


Men gladast blev jag av de två paketen som jag öppnade sist. Ett ånglok och den blåa bilen (Kungen) från "Cars". Gjorde en liten glädjedans och skuttade omkring ett tag innan jag började köra dessa två konstant tills jag skulle sova och som sedan fick sova med mig.

Tomten på berget

Kategori: Allmänt

Så var det äntligen dags att återigen få träffa Tomten på berget i Klutmark. Jag hade förberett en önskelista som jag skulle lämna till honom och mitt namn har jag skrivit alldeles själv.

Det snöade jättemycket och var väldigt jullikt denna kväll och vi började gå uppför berget utrustade med pannlampor. Vi var dock inte ensamma...Tidningen Norran var där och filmade så alla stannade kvar på den lilla lilla plätt som tomten satt på extra länge. Jag hade dock bara fokus på tomten och hans skumtomtar. Jag finns dock med i bakgrunden på filmsnutten. Kolla här!

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Det har väl egentligen inte hänt så där supermycket. Jag, pappa och Tova hälsade på farmor och farfar i början på november men såklart så tog pappa inga bilder.Vi har julbakat, jag och mamma. Både pepparkakor och saffransbullar. Jag fick göra mina egna bullar och det var jättekul!Man ska ju även önska sig saker av tomten och detta är min önskelista:
* Blåa bilen från "Bilar"
* Ånglok till Briojärnvägen
Sen är jag nöjd. Men mamma och pappa tyckte att jag kunde önska mig lite mer så jag gör väl det då.
* Duplo
* Böcker
* Ljudsagor
* Kläder
* Spel