Leos sida

Välkommen till min värld!

Midsommar

Kategori: Allmänt

Vi firade midsommar tillsammans med Maria Furtenbach och Marcus Öberg som på midsommardagen åkte upp till Piteå för att se Chicago. Vi hade jättetrevligt och Maria fick läsa traktorboken om och om igen. Dagen till ära fick jag en fin krans som mamma gjort åt mig. Följande dialog utspelade sig när jag tog på mig den:

Mamma: Vad fin du är min älskling!
Leo: Klart jag är!

På midsommardagen, när Maria och Marcus åkt iväg besökte vi Kåges nyaste lekpark och provade på deras stora gunga. Jag och mamma gungade så länge att hon blev illamående. Ja jag säger då det. Då är man gammal när man inte ens kan gunga utan att må illa. Innan Maria åkte iväg pratade vi litegrann:

Maria: Leo, kan jag inte få litegrann av din fina brunfärg?
Leo: Näää den sitter fast.


Järnäsklubb

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen efter en liten semester hos mormor och morfar i Järnäsklubb. Sista tre dagarna har även mamma, pappa och Tova gjort mig sällskap. Jag har haft fullt upp med att hjälpa mormor och morfar på gården, åka båt och sjunga. Vi la ut nät när mamma och pappa var här och till min lycka så fick vi en sik!
Paus

Kategori: Allmänt

Nu är jag hos mormor och morfar i stugan medan mamma och pappa är hemma med lillasyster så nu blir det en liten paus här. Kolla in lillasysters blogg så länge! Ha det bra!

Cirkus Maximum

Kategori: Allmänt

Igår var jag och mamma på cirkus. Det var en upplevelse av skräckblandad förtjusning. Hade nog förväntat mig att det skulle vara mer djur och storgrät (som många andra barn) när clownen Christian uppträdde. Men när jag fick hörselkåporna på mig och djuren gjorde entré så lugnade jag ner mig. Blev dock rädd igen då det började sättas upp skyddsnät och spännas linor överallt. Då ville jag fara hem och mamma förstod att jag kopplade ihop det med filmen Dumbo där cirkustältet rasar ihop. Så hon försäkrade mig om att inget skulle ramla ner och att allt skulle bli bra. Så då nöjde jag mig med det.


Vaaaarmt!

Kategori: Allmänt

Nu har sommaren kommit och som jag har väntat. För mamma och pappa har sagt att när det blir sommar då får man äta glass, åka till Järnäsklubb och Granbergsträsk, köra farmors moppe, bada och en massa annat kul. Inte konstigt man längtar då?! Jag har i alla fall invigt min vattenspridare för att svalka av mig.