Leos sida

Välkommen till min värld!

ABC för biltokiga men bara för killar?

Kategori: Allmänt

Mamma hittade en annons som gjorde henne lite upprörd. Annonsen gör reklam för en ABC-bok med bilar och i en ruta i annonsen står det att: "boken är viktig för killar som ska börja lära sig läsa". Är inte boken lika viktig för tjejer då? Kan inte tjejer tycka om att läsa om bilar? Att annonsen fanns i tidningen "Vi föräldrar" gjorde det hela ännu värre och att hon som sagt det totalt befängda jobbade på Högskolan för lärande och kommunikation var då värst av allt. Hallå?  Vad ska tjejerna läsa om då? Dockor och prinsessor? Usch säger vi.


Kommentarer

  • Maria säger:

    Nä, herregud! Bojkotta sådana saker! Håller fullständigt med dig, varför ens skriva ett sådant uttalande på en annons!



    Såg ditt meddelande på bloggen först i dag, jag finns i stugan nästan hela tiden så är ni i Byske är det bara att svänga förbi! Tyvärr så har jag inte någon mobiltele just nu, har lånat ut den!



    Hoppas vi kan ses snart!



    Kram

    2009-07-19 | 20:41:30
    Bloggadress: http://miasvardag.blogg.se/
  • Matilda säger:

    Ja det är ju fantastiskt vad inskränkt vissa är! Bra att du uppmärksammar det! Och ge Leo lite dockor och prinsessor att läsa om också när du ändå är i farten och om han vill såklart ;-)

    2009-07-19 | 21:06:42
    Bloggadress: http://ebba.doggyblogg.se
  • mormor säger:

    Heja på din mamma Leo, hon har helt rätt och så bra att hon reagerar. Tänk vad du får lära dig mycket av din mamma. Så klok du ska bli, fast eg. är du redan det, har jag märkt! Be din mamma skriva till Vi föräldrar och påpeka "felet"! Dessutom håller jag med att en person som har lärande i sin yrkesroll inte har djupare kunnande är mycket märkligt. Kramar o pussar!

    2009-07-20 | 18:30:03

Kommentera inlägget här: