Leos sida

Välkommen till min värld!

Båtutflykt

Kategori: Allmänt

Vi har varit en vecka i Järnäsklubb och nu i helgen kom mamma och pappa för att hämta oss. Men de stannade några dagar så vi hann med att göra en liten utflykt till fyren Storbådan, nu kallad Bajsön för att det var så mycket fågelbajs där.

Gäddfiske i Granbergsträsk

Kategori: AllmäntFlyguppvisning

Kategori: Allmänt7 juni var det flyguppvisning på flygplatsen i Skellefteå. Jag tyckte det var riktigt coolt. Särskilt P51 Mustang. Den typen av flygplan finns med i min favoritfilm "Flygplan".

Vattenskoj!

Kategori: AllmäntMorsdag

Kategori: AllmäntEftersom det är väääääldigt längesen bloggen uppdaterades så kommer det lite gott och blandat nu. Denna teckning ritade jag till mamma på morsdag. Mamma till vänster med mig i mage, Tova i mitten och pappa till höger.

Midsommar

Kategori: AllmäntVi firade midsommar i Järnäsklubb med mormor och morfar. +7 º och hagel summerade den helgen men det hindrade inte oss från att plocka blommor.

Sista dagen hos dagmamma Karin

Kategori: AllmäntJag börjar ju förskoleklass i höst. Att lämna finaste dagmamman Karin är lite vemodigt men jag längtar också efter att leka med barn i min egen ålder. Karin fick en fin present av mig som minne och jag fick ett silverhalsband med bokstaven L.

Skolkortet

Kategori: Allmänt