Leos sida

Välkommen till min värld!

Mamma!

Kategori: Allmänt

Idag fick mamma uppvaktning i sängen, blommor som vi plockat och tårta! Jag och Tova hade även (med pappas hjälp) skrivit ett litet brev tilll henne där vi berättade vilken bra mamma hon är. Tror hon blev överraskad för hon hade glömt bort att det var mors dag idag. Vi fikade i sängen och sen låg vi och myste. Jag la armen om mamma och Tova och sa: Mina flickor!

Senare åkte vi och hälsade på Peter, Mia och Alma. Peter och Mia ska vara värdpar på mammas och pappas bröllop så det pratades så klart mest om det. Jag och Alma passade på att mysa framför TVn.

Mamma och pappa har köpt körsbärsträd (mest för att jag har pratat om att jag vill ha ett) och idag skulle de planteras. Pappa började gräva men upptäckte att det var ganska jobbigt eftersom marken här är lera och sten. Men jag kom genast ut och uppmuntrade honom!

 

Mu

Kategori: Allmänt

Igår gjorde vi (vår familj + mormor, morfar och Moa) en liten utflykt till Frostkåge för att se på när korna skulle få komma ut på bete. Det var jättespännande och oj vad de skuttade omkring! Jag klappade även de söta små kalvarna (kavlarna som jag kallar dem).

Sen åkte vi hem till oss och åt god mat samt uppvaktade kusin Jesper som snart tar studenten och pappa som fyller år i augusti (!). Anledningen till att mormor och morfar ville fira honom nu var att de är på Gotland när han fyller år på riktigt så då passade de på nu. Tanken var att pappa och morbror Jens skulle få flyga trike men eftersom det började blåsa tokmycket så blev det tyvärr inställt.


Ny leksak

Kategori: Allmänt

Puh

Kategori: Allmänt

Häromdagen så gjorde jag ännu ett hörseltest eftersom jag fått droppar i mitt öra som skulle ta bort vätskan som fanns bakom trumhinnan. Och den här gången gick testet utan problem. Hörde precis lika bra på båda öronen! Bra va?!

Järnäsklubb

Kategori: Allmänt

Jag, mamma och Tova har spenderat några dagar i mormor och morfars stuga. Vädret har inte varit så där jättekul men jag har i alla fall fått vara ute och "roat" i lilla båten. Vi har även ätit surströmming och spanat på fåglar och rådjur. Mamma har blivit lite mindre fotogalen (eller så har hon helt enkelt inte tid) så vi har inte så många bilder från vår resa...